Vandaag besteld, morgen bezorgd Uw Sony specialist 1 jaar garantie Klanten geven ons een 9.1 050 230 94 89

Welke Sony Vaio Oplader heb ik nodig?

Welke Sony adapter past in mijn Vaio?Zoveel Sony Vaio laptops, zoveel verschillende opladers/ adapters. Door de jaren heen zijn er erg veel verschillende Sony Vaio laptops geproduceerd. Het kan hierdoor erg lastig zijn om de juist adapter/ oplader voor uw Sony Vaio laptop te vinden.

Gebruik de juiste Sony oplader

Het is belangrijk dat u de juiste oplader gebruikt voor uw Sony Vaio laptop. Kijk op de pagina: Kan ik ook een oplader van een andere laptop aansluiten? waarom dit zo belangrijk is.

  • Stap 1: Kijk op uw oude Sony Vaio oplader
  • Stap 2: Zoek naar Voltage (V) en Amperage (A).

Amperage

Amperage/ Ampere (A) van de te bestellen nieuwe Sony Vaio oplader mag hoger zijn dan uw oude Sony Vaio Adapter-Oplader, maar niet lager. Hier geldt dat de Sony Vaio laptop nooit meer vermogen tot zich zal nemen dan deze nodig heeft.

Voltage

Voltage dient gelijk te zijn met de te bestellen nieuwe Sony Vaio Oplader/ Adapter.

Connector/ Plug

  • Stap 3: Vergelijk de connector

De connector is het stekkertje dat in de laptop gaat wanneer u deze wilt opladen. Vergelijk de connector op de productafbeelding met de connector van uw oude Sony Vaio oplader/ adapter. Deze dienen gelijk te zijn voor een perfecte aansluiting in uw Sony Vaio laptop.


Twijfelt u?

Heeft u twijfels of u wel de juiste Sony Vaio oplader/ adapter heeft gevonden? Vraag onze medewerkers u te helpen. Wij kijken graag even met u mee. Neem gerust even contact met ons op.