Vandaag besteld, morgen bezorgd Uw Sony specialist 1 jaar garantie Klanten geven ons een 9.1 050 230 94 89

Welke Sony laptop heb ik?

Het Japanse merk Sony heeft door de jaren heen naast laptop veel verschillende producten geproduceerd. Alleen voor wat betreft Sony laptops is het aantal modellen dusdanig uitgebreid dat het vinden van de juiste Sony Vaio Accu-batterij, Sony Vaio Adapter-Oplader of Sony Vaio Toetsenbord lastig kan zijn. Onze Sony Vaio laptop onderdelen zijn veelal gesorteerd op modelnaam. Op deze pagina zullen we daarom in een paar stappen uitleggen hoe u erachter komt welke Sony laptop u heeft.

Handige links

Welke Sony accu bestellen? Welke Sony adapter, oplader is geschikt voor mijn Sony laptop? Welk Sony Toetsenbord bestellen?

 

Uw Sony laptop Naam vinden

Stap 1: Modelnaam Sony opzoeken.

Onderop uw Sony laptop vindt u een sticker. Op deze sticker treft u alle informatie die u nodig heeft. Draai daarom uw Sony laptop even om en zoek naar een witte sticker. Deze sticker kan er als volgt uitzien:
 welke Sony laptop heb ik? model, type, kijk onderop uw Sony laptop

Let op: het kan door gebruik komen dat de sticker is vervaagd en dat u de sticker niet meer goed kan lezen. Ook kan het zo zijn dat sommige Sony laptops de informatie niet op een witte sticker hebben staan maar op een andere wijze. Bovenaan op de sticker vindt u uw modelnaam. In het voorbeeld is dit: Sony Vaio. Kies in ons hoofdmenu: Zoek op Model > Sony modelnaam. Kies hier vervolgens Sony Vaio.

Stap 2: Type/ serienummer van uw Sony opzoeken.

Op dezelfde witte sticker vindt u tevens het typenummer/ serienummer. Na het kiezen van de modelnaam (stap 1), kunt u vervolgens verder filteren op typenummer/ serienummer in deze webshop. De te doorlopen stappen: Zoek op Sony > Sony modelnaam (stap 1) > Type/ serienummer. In ons voorbeeld zou dit er als volgt uitzien:

Zoek op Sony > VPC Series > VPC-F Series > Sony Vaio VPC-F12M1E-H

Als u de Sony Modelnaam en het Sony Typenummer weet

Nu u de modelnaam en typenummer (stap 1 en 2) weet kunt u vrij eenvoudig en snel de juiste Sony adapter-oplader, Sony accu-batterij of Sony Toetsenbord bestellen.

Andere manieren

Wanneer u de sticker niet kunt vinden of uitlezen. Als u met bovenstaande stappen er nog niet achter bent welke Sony laptop u heeft zijn er nog een aantal andere manieren om achter de modelnaam van uw Sony laptop te komen.

Manier 1: Uw aankoopfactuur
Kijk even op uw originele aankoopfactuur als u hier nog over beschikt. Hier staat de modelnaam en het serienummer van uw Sony laptop op.

Manier 2: Kijk in de handleiding van uw Sony laptop

Op de voorzijde op achterzijde van dit boekje staat de modelnaam en typenummer van uw Sony laptop vermeld.

Neem contact met ons op

Uiteraard kunt u ook altijd even contact met ons opnemen wij helpen u graag verder in de zoektocht naar de juiste Sony Accu, Sony adapter, Sony Toetsenbord of ander Sony laptop onderdeel.